سفیر ایران در ژاپن: همان فاجعه هیروشیما در حال تکرار است حزب‌الله: حاصل مذاکرات دولت با صهیونیست‌ها تنها امتیازدهی‌ بیشتر است انصارالله: عربستان راهی جز پس دادن حقوق یمنی‌ها ندارد ترامپ: زندان طولانی مدت برای عاملان افشاگری‌ علیه آمریکا اعمال می‌کنیم رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران: اسرائیل مصمم به تداوم تلاش برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است آمریکا: گفت‌و‌گو‌های لبنان و اسرائیل فردا ازسرگرفته خواهد شد! سنتکام مدعی تغییر مسیر ۴۸ کشتی تجاری شد در گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران چه گذشت؟ عصبانیت ترامپ از پیروزی عبدل السید نامزد حامی فلسطین در میشیگان عبدل السید کیست؟ / پزشک مسلمان و منتقد اسرائیل، نامزد نهایی دموکرات‌ها در میشیگان بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین جزئیات درگیری نیرو‌های حشد شعبی در سامرا الجزیره: تنها یک موضوع در مذاکرات ایران و عمان حل نشده باقی مانده عراقچی جمعه به پاکستان سفر می‌کند / دیدار با عاصم منیر و شهباز شریف در دستور کار

لزوم حل و فصل درگیری‌های لیبی از مسیر سیاسی

لزوم حل و فصل درگیری‌های لیبی از مسیر سیاسی وزیر خارجه عمان گفت: درگیری‌های لیبی باید از مسیر سیاسی حل شود و نباید بگذاریم سناریوی سوریه در لیبی نیز تکرار شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۵۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛یوسف بن‌علوی، وزیر خارجه عمان بر لزوم حل و فصل درگیری‌های لیبی از مسیر سیاسی و ممانعت از تکرار سناریوی سوریه در لیبی تاکید کرد.

 

وی گفت: تلاش‌های عربی برای نزدیک کردن دیدگاه‌ها میان طرف‌های درگیر در لیبی وجود دارد.

 

علوی افزود: تمامی کشور‌های عربی نظرات خود را اعلام کردند، اما می‌خواهم تأکید کنم که همه آن‌ها بر راه‌حل سیاسی به عنوان تنها راه حل بحران لیبی توافق نظر دارند، زیرا که این راه‌حل برای همگان بهتر است. نباید سناریوی سوریه در لیبی تکرار شود.

 

وی گفت: بنابراین برای ساز وکاری تلاش خواهیم کرد که به یک راه‌حل سیاسی منجر شود و مورد پذیرش تمامی طرف‌های لیبیایی و بین‌المللی قرار بگیرد.

 

وزرای خارجه اتحادیه عرب در پایان نشست دیروز سه شنبه با موضوع «بررسی بحران لیبی» بر پایبندی به وحدت و حاکمیت لیبی و همبستگی ملی و ثبات و رفاه ملت آن و همچنین بر اهمیت راه حل جامع سیاسی در لیبی و حمایت از اجرای کامل توافقنامه الصخیرات و کنفرانس برلین تأکید کردند.

 

از سال ۲۰۱۱ و پس از سرنگونی معمر قذافی، در این کشور آفریقای شمالی دودستگی به وجود آمده است. در سال ۲۰۱۵ به دنبال یک توافق سیاسی، دولت وفاق ملی با حمایت سازمان ملل در لیبی تشکیل شد، اما نیرو‌های حفتر که در شرق این کشور مستقر بودند در سال ۲۰۱۹ به طرابلس، پایتخت و محل استقرار دولت وفاق ملی، با هدف تسخیر آن حمله کردند و از آن زمان تاکنون درگیری‌ها میان دو طرف در این کشور ادامه دارد.

 

طرف‌های درگیر در لیبی از حمایت کشور‌های خارجی برخوردارند و این مسئله سبب شعله‌ور شدن بیشتر جنگ و پیچیده شدن اوضاع شده است. کشور‌های خارجی هر کدام به دنبال منافع خود از یکی از گروه‌های درگیر در لیبی حمایت می‌کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار